Over ons

Bij Depot 1000 krijg je 40 jaar ervaring op het gebied van slaapcomfort en beddengoed. Maar dat is niet alles - ons team biedt ook professionele interieurinrichting met een uitgebreid aanbod aan authentieke, vintage en upcycled meubelen met een verhaal. Of je nu op zoek bent naar kleine accessoires zoals lampen en vazen, of naar grote stukken zoals sofa's en volledig ingerichte salons of eetopstellingen, wij hebben het allemaal.

En als je op zoek bent naar een persoonlijke touch voor je slaapkamer, bieden wij ook de service om al je beddengoed en matrassen te customizen. Of het nu gaat om mousse op maat voor een ander doel, zoals matrassen in boten of het bijvullen van banken, wij zorgen voor al je behoeften op het gebied van mousse op maat - van meten tot gedetailleerde afwerking.

Jan is de eigenaar van Depot 1000, waar hij zelf meubels maakt en herstoffeert. Met zijn ervaring op het gebied van bedden en matrassen weet hij precies hoe hij u kan helpen aan comfortabele, duurzaam en betaalbaar slaapcomfort. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, een op maat gemaakt hoofdkussen, of een complete slaapkamerinrichting, Jan heeft de kennis en vaardigheden om je te helpen bij het vinden van het perfecte bed, matras of meubel voor jouw behoeften. Bezoek Depot 1000 vandaag nog voor professioneel advies en kwaliteitsmeubels.

Kom langs in onze toonzaal op Heistraat 275 in Wilrijk of neem contact met ons op via info@depot1000.be voor meer informatie."